För näravande upplever vi driftstörning med vår IT partner och orders tar längre tid att behandla och skicka ut. Vi arbetar med att lösa problemet per omgående.

Laga mat och baka med proffskvalitet.

Tack ånga!

Laga mat och baka med proffskvalitet. Bevara smak, konsistens och näringsämnen samtidigt som du använder upp till 20% mindre energi*

Ta din matlagning till nya höjder

Vilken ångugn passar dig bäst?

600 STEAMBAKE

700 STEAMCRISP®

900 STEAMPRO®

  • Perfekt temperatur med sous vide
  • Saftig och krispig matlagning
  • Baka på bagerinivå

När du lagar mat med ångugn blir maten uppvärmd med hjälp av vattenånga. Ånga på låga temperaturer gör att maten håller sig saftig och bevarar råvarornas smak, konsistens och näringsämnen. Resultatet är mat med restaurangkvalitet och bakning på bagerinivå.
Dessutom använder du upp till 20% mindre energi när du lagar mat med ånga på låga temperaturer*. Tack ånga!

*Med ånga vid låga temperaturer. Intern benchmarking baserad på ett test av en Electrolux SteamPro-ugn och en Electrolux Multifunktions­ugn utfört på laxfilé och kycklingbröst.

  • 9 495:-
    Se prishistorik
  • 9 595:-
    Se prishistorik
  • 8 990:-
    Se prishistorik
  • 10 095:-
    Se prishistorik
  • 10 095:-
    Se prishistorik
  • 12 690:-
    Se prishistorik
  • 14 295:-
    Se prishistorik
  • 12 380:-
  • 12 095:-
    Se prishistorik
  • 12 180:-
    Se prishistorik
  • 18 990:-
    Se prishistorik
  • 17 595:-
    Se prishistorik
  • 12 990:-
    Se prishistorik
  • 18 495:-
    Se prishistorik
Visa fler Visar 1 - 22 av 22

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...